Alumnus Gwenda Nielen (Defensie) over de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar

Op 7 februari is de informatiebijeenkomst van de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar. Om je een beeld te geven van eerdere deelnemers van de opleiding, geven we nu alumnus Gwenda Nielen het woord. Zij is werkzaam bij Defensie.

Gwenda: “Ik heb ervaren dat het hebben van een goede, wetenschappelijk onderbouwde, methode essentieel is om effectief gedrag te veranderen.

Elke organisatie moet gedrag van mensen veranderen om succesvol te zijn. Niet alleen gedrag van klanten, burgers of stakeholders, maar ook intern omdat werknemers bijvoorbeeld innovatiever moeten gaan werken.

Bij Defensie zie ik dat het toepassen van gedragswetenschappelijke kennis, modellen en technieken hele positieve uitkomsten heeft. Want het verschil wordt uiteindelijk niet gemaakt door wat mensen zeggen, maar door wat ze doen!”

Ben je nieuwsgierig geworden naar de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar? Meld je dan nu aan voor de informatiebijeenkomst op 7 februari!

Opleidingsoverzicht

Verbreed je kennis met onze gespecialiseerde opleidingen in gedragsverandering. Bekijk het complete aanbod en vind de opleiding die bij jou past.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij meer dan 10.000 mensen die onze nieuwsbrief al ontvangen en blijf op de hoogte van onze blogs, ontwikkelingen in gedragsverandering en nieuwe opleidingen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks inspireren we je met effectief bewezen interventies, case studies over succesvolle projecten, praktische tips voor het werkveld en (nieuwe) wetenschappelijke kennis.

Je kunt je op elk moment weer afmelden. Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om. Bekijk ook onze privacyverklaring.