Behavior Change Alumni

Na de opleiding: Behavior Change Alumni
Je hebt de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar succesvol afgerond. En dan? Als alumnus word je niet aan je lot overgelaten. Je kunt ervoor kiezen om onderdeel te worden van onze community. Via deze exclusieve community van en voor gedragsveranderaars blijf je op de hoogte van de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering. Zo blijf je, ook na het afronden van de opleiding, werken aan je professionele kennis en vaardigheden én je netwerk.

Waarom een community van en voor gedragsveranderaars?
Als Behavior Change Academy willen we met onze kennis van gedragsverandering bijdragen aan de maatschappij. Dat gaat beter met meer draagvlak. Daarom vinden we het belangrijk om te bouwen aan een netwerk van afgestudeerde gedragsveranderaars in een grote variëteit aan organisaties, om samen ervaringen te kunnen delen. Zo bespreken we best-practices met elkaar: welke interventies werken (niet), en waarom? Onze community is een plek waar zowel professionals, als wij als opleidingsinstituut, van en met elkaar blijven leren over het toepassen van gedragsverandering. Of je nou jaren geleden de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar hebt afgerond, of pas net alumnus bent: in onze Behavior Change Alumni leg je makkelijk contact met alumni van diverse opleidingslichtingen. Op deze manier werken we samen aan een community waarin continu leren en ontwikkelen centraal staat. Zo maken we samen impact.

Wat ontvang je bij een lidmaatschap van de Behavior Change Alumni?
– Jaarlijks toegang tot exclusieve gedragsevents (indien weer mogelijk i.v.m coronamaatregelen)
– Up-to-date blijven over de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering
– Delen van best-practices van het toepassen van gedragsverandering
– Netwerkmogelijkheden met andere afgestudeerde gedragsveranderaars uit diverse lichtingen

Meer weten over Behavior Change Alumni?
Neem contact op met drs. Anne Groen, manager van Behavior Change Alumni via anne@gedragsverandering.nl of neem contact met ons op via het contactformulier.

Aanmelden Community
Ben je alumnus van de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar, en wil je lid worden van de community? Vul hieronder het aanmeldformulier in.