Keurmerken & Accreditaties

Behavior Change Academy bewaakt continu de hoge kwaliteit van haar opleidingen. Zo zijn we aangesloten bij de belangrijkste brancheorganisaties en beschikken we over diverse accreditaties. 

NRTO
Keurmerk

De NRTO is dé overkoepelende brancheorganisatie voor alle particuliere trainings- en opleidingsbureaus in Nederland. Behavior Change Academy conformeert zich aan de gedragscode van NRTO en is in het bezit van het NRTO keurmerk voor kwaliteit en professionaliteit.

CRKBO Geregistreerde Instelling

In het Centraal Register Kort Beroepsonderwijs Register voor Instellingen staan onderwijsinstellingen ingeschreven die voldoen aan de Kwaliteitscode voor Opleidingsinstellingen voor Kort Beroepsonderwijs. Behavior Change Academy is in het bezit van dit CRKBO keurmerk, dat staat voor kwaliteit en professionaliteit.        

Nederlands Instituut voor Marketing

NIMA accrediteert opleidingen van externe partijen, mits deze voldoen aan gestelde voorwaarden. Behavior Change Academy voldoet aan deze kwaliteitseisen en mag daarom Personal Education-punten uitreiken aan marketing- en communicatieprofessionals.