Inschrijven

Aan de slag
Wil je ook aan de slag met gedragsverandering? Kies hieronder een opleiding die bij jou past en schrijf je in.

Je kunt je inschrijven voor de volgende lichtingen van de postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar.

Wil je als eerste bericht ontvangen zodra een volgende lichting gepland staat? Schrijf je dan in op onze interesselijst.

Startdatum lichting 39: september 2024

Startdatum lichting 38: mei 2024

Startdatum lichting 37: maart 2024

Startdatum lichting 36: januari 2024

Startdatum lichting 35: november 2023

Startdatum lichting 34: oktober 2023

Startdatum lichting 33: april 2023

Startdatum lichting 32: april 2023

Startdatum lichting 31: maart 2023

Opleidingsinformatie

  • circa 6 maanden

  • €7.320 (vrijgesteld van btw)

  • HBO/WO

Wil je als eerste bericht ontvangen zodra een volgende lichting gepland staat? Schrijf je dan in op onze interesselijst.

Je kunt je inschrijven voor de tweedaagse cursus gedragsverandering op de website van Hogeschool Arnhem/Nijmegen via onderstaande knop.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor de volgende lichting van de specialisatieopleiding Grip op Gezondheidsgedrag. Schrijf je via onderstaand formulier in en we zullen je als eerste benaderen zodra de volgende lichting gepland staat.

Je kunt je nu inschrijven voor de tweede lichting van Grip op Gezondheidsgedrag.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor de volgende lichting van de Postacademische opleiding Persoonlijke Ontwikkeling. Schrijf je via onderstaand formulier in en we zullen je als eerste benaderen zodra de volgende lichting gepland staat.

Je kunt je nu inschrijven voor de derde lichting van de Postacademische Opleiding Persoonlijke Ontwikkeling via de website van het NIPO.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor de volgende lichting van de opleiding Gedragsverandering in communicatie & marketing. Schrijf je in op onze interesselijst en we zullen je als eerste benaderen zodra de volgende lichting gepland staat.

Je kunt je nu inschrijven voor de vierde lichting van de opleiding Gedragsverandering in communicatie & marketing.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor de volgende lichting van de verdiepingsopleiding Complexe Transities. Schrijf je via onderstaand formulier in en we zullen je als eerste benaderen zodra de volgende lichting gepland staat.

Je kunt je nu inschrijven voor de derde lichting van de verdiepingsopleiding: Complexe transities.

Op dit moment zijn er nog geen data bekend voor de volgende lichting van de Vervolgopleiding voor Gedragsveranderaars. Schrijf je via onderstaand formulier in en we zullen je als eerste benaderen zodra de volgende lichting gepland staat.

Je kunt je nu inschrijven voor de derde lichting van de verdiepingsopleiding: Mindsets veranderen voor langdurige gedragsverandering.