Informatiebijeenkomst

Kom naar de informatieavond op 7 februari in Huize Heyendael en ontdek vrijblijvend of de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar iets voor jou is!

Tijdens de informatieavond stelt het docententeam zich aan je voor en ontvang je alle benodigde informatie over de inhoud en praktische kanten van de opleiding. Ook vertelt een alumnus over zijn ervaringen. Uiteraard is er voldoende tijd om al je vragen over de opleiding te stellen, zowel tijdens de informatieavond als tijdens de borrel na afloop.

PROGRAMMA

18.45  Inspirerende introductie
    Voorstellen docententeam
    Informatie over de inhoud per dag
    Praktische informatie
    Ervaringen van een alumnus
    Ruimte voor vragen
19.45  Borrel met docententeam

Wil je graag langskomen, maar lukt het niet om het hele programma aanwezig te zijn? Geen probleem! Laat het ons hieronder weten in jouw aanmelding.

VRAGEN DIE WE ONDER ANDERE BEANTWOORDEN

 • Waarom zou ik de opleiding tot Gedragsveranderaar volgen?
 • Hoe ziet de opleiding er precies uit en wat is de balans tussen theorie en praktijk?
 • Wat kan ik na het volgen van de opleiding?
 • Welke achtergrond hebben deelnemers meestal?
 • Wat kan ik verwachten aan zelfstudie gedurende de opleiding?
 • Heb ik achtergrondkennis van statistiek nodig?
 • Wat is de (directe) meerwaarde voor mijn werk als ik deze opleiding volg?
 • Heb jij andere vragen voor de informatieavond? Laat het hieronder weten in jouw aanmelding, dan zorgen wij ervoor dat al jouw vragen aan het einde van de avond beantwoord zijn!

  Aanwezigen

  Hoofddocent prof. dr. Rick van Baaren

  Rick is hoogleraar Gedrag & Maatschappij aan de Radboud Universiteit, ondernemer in gedragsverandering en internationaal erkend expert in (onbewuste) beïnvloeding.

  Hoofddocent dr. Matthijs van Leeuwen

  Matthijs is de coördinator van de eerste Masteropleiding ter wereld op het gebied van gedragsverandering en onderzoeker & docent op de Radboud Universiteit.

  Praktijkdocent Anouk Visser

  Anouk is gedragspsycholoog, docent & mentor bij de postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar.

  Opleidingscoördinator Tanneke Meijers

  Tanneke is gedragspsycholoog, de opleidingscoördinator en mentor van de Postacademische Opleiding tot Gedragsverandering.

  Alumnus Bastiaan Krips

  “Deze opleiding trok meteen mijn aandacht omdat drijfveren van mensen centraal staan. Ontzettend interessant en eigenlijk een must voor iedere marketeer.”

  PRAKTISCHE INFORMATIE

  De informatiebijeenkomst is op 7 februari van 18.45 tot 19.45 in Huize Heyendael op de campus van de Radboud Universiteit. Na aanmelding ontvang je een week van tevoren een e-mail met alle praktische informatie. Wij zorgen ervoor dat je precies weet waar je moet zijn en dat je makkelijk kunt parkeren (wij regelen de uitrijkaarten). Mocht je in de tussentijd nog vragen hebben, mail ons dan gerust.

  MELD JE AAN

  Wil je je aanmelden voor de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar? Meld je dan hier aan!