De gedragsveranderaars van Behavior Change Group: drs. Tanneke Meijers

De gedragsveranderaars van Behavior Change Group delen elke dag hun kennis en expertise over menselijk gedrag en gedragsverandering. Ze helpen, allemaal met hun eigen invalshoeken, professionals en organisaties bij het toepassen van deze kennis in de praktijk. Vandaag: drs. Tanneke Meijers.

Wat deed Tanneke vandaag?

Vandaag startte de vierde lichting van de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar. Samen met hoofddocenten Rick en Matthijs vertrok Tanneke vanochtend naar het landelijk gelegen klooster Soeterbeeck, waar de opleiding gegeven wordt. Met deze opleiding nemen ze professionals mee in the state of the art van menselijk gedrag. Vandaag hebben ze het onder andere gehad over de geschiedenis van gedragspsychologie en extrinsieke en intrinsieke motivatie.

Wie is Tanneke?

Tanneke is gedragspsychologe en coach. Ze heeft een passie voor ondernemerschap. Van jongs af aan initieert ze met veel enthousiasme projecten die bijdragen aan een assertieve maatschappij. Zo zette ze in Mauritius een project voor schonere stranden op en stimuleerde ze met stichting In the Making jonge mensen om aan de slag te gaan met hun dromen en persoonlijke ontwikkeling. Met haar energie en oog voor praktijk brengt Tanneke mensen in beweging.

Wat doet Tanneke voor Behavior Change Group?

Tanneke stuurt samen met Anouk Visser de Academytak aan. Ze is de opleidingscoördinator van de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar. Daarnaast begeleidt ze deelnemers bij hun casuïstiek en coacht ze de trainees van het talentenprogramma.

Opleidingsoverzicht

Verbreed je kennis met onze gespecialiseerde opleidingen in gedragsverandering. Bekijk het complete aanbod en vind de opleiding die bij jou past.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij meer dan 10.000 mensen die onze nieuwsbrief al ontvangen en blijf op de hoogte van onze blogs, ontwikkelingen in gedragsverandering en nieuwe opleidingen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks inspireren we je met effectief bewezen interventies, case studies over succesvolle projecten, praktische tips voor het werkveld en (nieuwe) wetenschappelijke kennis.

Je kunt je op elk moment weer afmelden. Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om. Bekijk ook onze privacyverklaring.