Anouk in het FD: Hoe ons brein wordt verleid

Het Financieele Dagblad interviewde onze gedragspsycholoog Anouk Visser over koopgedrag. Kopen we wat we willen of laten we ons bespelen door marketeers?

Houden dit soort vragen jou als professional bezig? Wil je kunnen uitleggen waarom mensen doen wat ze doen en je bezighouden met gedragsverandering? Dan is de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar misschien wel iets voor jou. Kom op donderdag 7 februari naar de informatiebijeenkomst, daar worden al je vragen over de opleiding beantwoord.

Hoe ons brein wordt verleid: lees het hele artikel (pdf)

Opleidingsoverzicht

Verbreed je kennis met onze gespecialiseerde opleidingen in gedragsverandering. Bekijk het complete aanbod en vind de opleiding die bij jou past.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij meer dan 10.000 mensen die onze nieuwsbrief al ontvangen en blijf op de hoogte van onze blogs, ontwikkelingen in gedragsverandering en nieuwe opleidingen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks inspireren we je met effectief bewezen interventies, case studies over succesvolle projecten, praktische tips voor het werkveld en (nieuwe) wetenschappelijke kennis.

Je kunt je op elk moment weer afmelden. Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om. Bekijk ook onze privacyverklaring.