Opzet online opleidingsaanbod

Alle online opleidingen vinden live plaats
We vinden het belangrijk dat er in onze opleidingen ruimte is voor interactie tussen deelnemers en onze docenten – ook digitaal. Zodat je direct een vraag kunt stellen of ervaringen kunt delen. Kortom: zodat je nog meer uit de opleiding haalt. Om deze reden worden al onze online opleidingen live gegeven door onze gedragsexperts. Zo bieden we een hoge mate van interactie en kunnen we de opleidingen iedere keer weer toespitsen op de praktijk.

De online trainingen zijn zowel toegankelijk voor individuen (via open inschrijving) als organisaties (incompany opleidingen op maat). Hieronder gaan we verder in op de trainingsmogelijkheden voor individuen. Ben je benieuwd naar ons aanbod voor organisaties? Kijk dan 
hier.

Opleidingen via open inschrijving
Wil je graag met gedragsverandering aan de slag of jouw kennis over menselijk gedrag verder verdiepen? Kijk dan bij ons aanbod voor professionals. We bieden trainingen aan over diverse thema’s en voor diverse sectoren. Zo kan je een opleiding kiezen die past bij jouw specifieke wensen.

We bieden twee type opleidingen aan, waar je je als individu voor kan aanmelden:


Webinar

Korte inspiratie over de toepassing van gedragsverandering in de praktijk. We bieden verschillende inspiratiewebinars aan, toegespitst op diverse thema’s (zoals organisatieverandering, werkveiligheid en geluk) en sectoren (zoals mobiliteit, afval en milieu).

Duur: 20-60 minuten


Masterclass

Verdiepende kennis over specifieke onderwerpen in de gedragspsychologie en de toepassing in de praktijk.

Duur: de masterclasses duren één of meerdere dagdelen van drie uur, afhankelijk van de specifieke masterclass.

Bekijk het online aanbod