Een omslag in de praktijk van gedragsverandering: van posters naar experimenten

Wat leuk om te lezen hoe Madelaine Berlis bij Afdeling Buitengewone Zaken (A/BZ) na de Postacademische opleiding tot Gedragsveranderaar bezig is met gedragsverandering! Benieuwd hoe zij dit doet? A/BZ schreef hier een blog over!
 
“Inmiddels is het bijna een jaar geleden dat Madelaine de postacademische master Gedragsveranderaar aan de Radboud Universiteit heeft afgerond. De technieken en kennis die zij er heeft opgedaan, passen wij als A/BZ nu succesvol toe in onze ontwerpstrategieën. Dit geeft een stevige theoretische ruggengraat aan de gekozen ontwerprichtingen binnen projecten.” 

Meer lezen? Je vindt de blog hier!

 

Opleidingsoverzicht

Verbreed je kennis met onze gespecialiseerde opleidingen in gedragsverandering. Bekijk het complete aanbod en vind de opleiding die bij jou past.

Blijf op de hoogte

Sluit je aan bij meer dan 10.000 mensen die onze nieuwsbrief al ontvangen en blijf op de hoogte van onze blogs, ontwikkelingen in gedragsverandering en nieuwe opleidingen.

Wil jij ook op de hoogte blijven van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gedragsverandering? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. Maandelijks inspireren we je met effectief bewezen interventies, case studies over succesvolle projecten, praktische tips voor het werkveld en (nieuwe) wetenschappelijke kennis.

Je kunt je op elk moment weer afmelden. Wij gaan zorgvuldig met je e-mailadres om. Bekijk ook onze privacyverklaring.