Samen vooruit

Samen vooruit, vooruitgang door gedragsverandering

Onlangs kozen we voor een fusie van D&B, Behavior Change Group (BCG) en ook onze dochterondernemingen Behavior Change Talents, Behaviour Change Academy en Happiness Lab; we vallen nu allemaal onder BCG. Zo kunnen we je als marktleider met 70 man sterk, diensten aanbieden op het gebied van gedragsverandering voor alle lagen van je organisatie. Altijd vanuit de missie van BCG.

De missie van BCG? Het veld van gedragsverandering verder laten groeien en onze maatschappij vooruit helpen: vooruitgang door gedragsverandering. Er zijn nog zoveel maatschappelijke problemen die we alleen kunnen oplossen met gedragsexpertise. Denk aan duurzame inzetbaarheid en de energietransitie.

De brug tussen wetenschap en praktijk blijft centraal staan in ons werk. Samen met universiteiten kijken we continu kritisch naar gebruikte methoden voor gedragsverandering en waar het veld naartoe gaat. We ontwikkelen, toetsen en werken altijd vanuit de meest recente wetenschappelijke kennis.

Behavior Change Group helpt organisaties om zelfredzaam te worden op het gebied van gedragsverandering. Haar aanpak heeft drie belangrijke pijlers: inspireren, opleiden en hulp bieden bij het toepassen van gedragsverandering in de praktijk.

Ga naar website

Wil jij gedragsexperts inzetten om een antwoord te vinden op jouw vraagstuk? Bij Dijksterhuis & van Baaren zetten we gedragswetenschappelijke inzichten in om interventies en campagnes te ontwikkelen. 

Ga naar website

Ben jij opzoek naar iemand met inhoudelijke kennis en een frisse blik? Ons Talent-programma biedt de mogelijkheid om een gedreven gedragspsycholoog vier dagen per week jouw organisatie te versterken.

Ga naar website

Ga naar: