Online leren

Online leren bij Behavior Change Academy
Behavior Change Academy vindt dat leren in alle tijden mogelijk moet zijn. Juist in deze moeilijke en onzekere periode met het coronavirus (COVID-19), staat het Behavior Change Academy-team voor je klaar. We gaan indien nodig door (op een andere manier), zonder in te leveren op kwaliteit!

Beoordeling technische ondersteuning tijdens opleidingsdag:

4.6/5

Hoe doen we dat precies?
Wij faciliteren onze opleidingsdagen indien de maatregelen dat voorschrijven, online. Onze online leeromgeving geeft je de mogelijkheid om onze opleidingen, zoals de Postacademische opleiding tot gedragsveranderaar, toch te volgen, met het behoud van de kwaliteit die je van ons gewend bent.

We zorgen ervoor dat deelnemers de lesdagen op comfortabele wijze kunnen volgen vanuit huis en dat ze met hetzelfde positieve en geïnspireerde gevoel de lesdag afsluiten. We bieden de juiste tools om te blijven doorleren en in contact blijven met docenten en medecursisten. Hieronder geven we meer informatie over deze online tools.

Online aanbod – webinars & masterclasses gedragsverandering

Wil je graag met gedragsverandering aan de slag of jouw kennis over menselijk gedrag verder verdiepen? Kijk dan hieronder bij ons aanbod voor professionals. We bieden trainingen aan over diverse thema’s en voor diverse sectoren. Zo kan je een opleiding kiezen die past bij jouw specifieke wensen.

De online leeromgeving
Zodra de maatregelen met betrekking tot het coronavirus voorschrijven dat fysiek opleiden niet meer mogelijk is, verzorgen wij onze opleidingen online via het programma Zoom. Via dit programma ben je vanuit huis live in verbinding met onze hoofddocenten in onze opnamestudio en medecursisten.

Wat kun je verwachten?
Tijdens de online lesdagen is het, net als bij onze fysieke opleidingsdagen, mogelijk om:

 • Je hand op te steken en direct vragen te stellen aan de hoofddocenten;
 • Vragen plenair te stellen in de groep;
 • In subgroepen samen te werken met andere deelnemers (in break-out rooms)
 • Bij binnenkomst, in de pauze en na de lesdag met andere deelnemers bij te praten; 
 • De docenten én de powerpoint-slides samen te bekijken (met keuzevrijheid in hoe groot beiden op jouw scherm staan); 
 • Ben je niet zo technisch en vind je het fijn als iemand met je meekijkt? Wij bieden de hele dag technische ondersteuning.


We begrijpen dat het lastig kan zijn om thuis een online opleiding te volgen op het moment dat er ook wijzigingen zijn in de privé-situatie, bijvoorbeeld doordat kinderen ook thuis zitten. Daarom maken we het gemakkelijk om (delen van) de lesdag later terug te kijken, op een moment dat het jou uitkomt. Mocht je later nog vragen hebben over dit onderdeel, dan bieden wij extra begeleidingsuren met jouw mentor om dit lesonderdeel door te spreken.

Wat maakt ons uniek?

 • We begrijpen dat interactie met docenten en medecursisten een belangrijk element is van onze opleiding. We zorgen er dan ook voor dat deze interactie mogelijk is in de online leeromgeving.  
 • Onze groepen bestaan uit 25 deelnemers en we werken veel in subgroepen. We zorgen voor voldoende persoonlijke interactie met (en tussen) de deelnemers
 • Gedurende de lesdagen zorgen wij voor een verrassingselement aan huis, om ook thuis (samen met je medecursisten) een gezellige en bijzondere dag te beleven. 
 • We zorgen ervoor dat ons programma aansluit bij de online leervorm. We begrijpen bijvoorbeeld dat het lastiger is om je aandacht lang op het beeld te focussen. Om deze reden zorgen we tijdens de lesdagen voor een snellere afwisseling in theorie en praktijk dan op fysieke lesdagen. 
 • Tijdens en naast de lesdagen bieden wij, indien gewenst, extra begeleiding van onze gedragsexperts om je te helpen met (extra) vragen over opleidingsdagen en de praktijkcases.


Kortom: we bieden de zekerheid dat onze opleidingen op een kwalitatief hoogstaande manier doorgaan in deze onzekere tijd

Wat onze deelnemers ervan vinden

“Het is best lastig om een goed interactief programma te maken. Zoveel uur naar een scherm kijken is best veel. Doordat de inhoud met veel energie en passie wordt gegeven door de docenten viel het uiteindelijk erg mee. Het aantal pauzes en de duur van de pauzes waren ook goed. De energiebreak van Johnny was welkom :-)”

“Top ingespeeld op de Corona crisissituatie. Leuke groepsopdrachten, verrassingselement aan huis en energizer van Johnny!”

“Goede afwisseling tussen luisteren en actief samenwerken.”

“Ik vond het boven verwachting goed gaan.”

Beoordeling:

4.6/5

Online aanbod – webinars & masterclasses gedragsverandering
Wil je graag met gedragsverandering aan de slag of jouw kennis over menselijk gedrag verder verdiepen? Kijk dan hieronder bij ons aanbod voor professionals. We bieden trainingen aan over diverse thema’s en voor diverse sectoren. Zo kan je een opleiding kiezen die past bij jouw specifieke wensen.