De concepttest-methode:
keuzes maken voor succesvolle campagnes

Wat als uit een gedegen gedragsanalyse blijkt dat twee technieken kunnen werken in je campagne of communicatie-uiting? Of misschien zelfs wel meer? Hoe kies je dan? En wat als de uitwerking of vormgeving van een techniek op verschillende manieren kan? Welke kies je dan? We kunnen dan natuurlijk kiezen op basis van onze ‘expert opinion’ en dat doen we ook vaak. Maar we kunnen het ook voorleggen aan de doelgroep in een concepttest!

Wat is een concepttest en wanneer zet je deze in? Gea praat hier graag over tijdens dit webinar.

Datum

5 juli

Tijd

15:30 - 17:00

Investering

Gratis

In deze inspirerende webinar van anderhalf uur neemt drs. Gea Schonewille, gedragsexpert en onderzoeker bij Behavior Change Group, je mee in de wereld van concepttesten. Aan de hand van praktijkvoorbeelden laat zij je zien welke waardevolle inzichten concepttesten kunnen opleveren. Ben jij benieuwd wat dat is? Wil je meer weten over een concepttest voor jouw product of dienst? Geef je dan op voor dit gratis webinar!

Programma
Tijdens de inspiratielezing laat drs. Gea Schonewille je zien dat ogenschijnlijk kleine verschillen in je campagne-uiting grote verschillen in hoe het beleefd wordt kunnen veroorzaken bij de doelgroep. Ze vertelt over wanneer een concepttest geschikt is en wanneer niet. Tot slot is er voldoende ruimte om verdiepende vragen te stellen.

Duur
1,5 uur (1 uur lezing, 30 minuten voor vragen)

Wat levert het op?
Aan het eind van de webinar…

  • Heb je meer inzicht in wanneer je een concepttest kunt inzetten.
  • Weet je wat je kunt onderzoeken met een concepttest.
  • Leer je dat kleine verschillen grote impact kunnen hebben op het gedrag van je doelgroep.


Kortom, een webinar vol inspiratie en ideeën om zelf met concepttesten aan de slag te gaan!

Docent

Behavior Change Academy
Drs. Gea Schonewille

Gedragspsycholoog & onderzoeker bij Behavior Change Group 

Gea heeft veel ervaring met het onderzoeken en toepassen van technieken voor gedragsverandering in de praktijk. Ze heeft verschillende organisaties geholpen bij het uitwerken van technieken op de meest effectieve manier.

drs. Gea Schonewille | gea@gedragsverandering.nl