Concrete handvatten om effectieve brieven en e-mails te schrijven

Het is vaak efficiënt om een grote groep mensen schriftelijk te benaderen. Maar op brieven of e-mails komt lang niet altijd (de gewenste) reactie. Tijdens deze inspiratiesessie krijg je een eerste indruk van oplossingen op basis van gedragspsychologie, waarmee je kunt voorkomen dat jouw brief op de grote stapel terecht komt.

Bekijk de webinar terug

Wat leer je in deze webinar?

Je krijgt tijdens dit webinar een aantal concrete handvatten zodat je weet hoe je brieven en e-mails effectiever maakt.

Docenten

Behavior Change Academy

Drs. Kaj Bots

Kaj Bots zet zich vol enthousiasme in voor maatschappelijke problemen in het sociale domein. Voordat hij D&B’er werd, werkte Kaj jaren bij UWV als gedragsexpert en onderzoekscoördinator. Hij boog zich over verschillende gedragsvraagstukken en hield zich bezig met het toepassen van gedragsinzichten in schriftelijke communicatie. Inmiddels is hij werkzaam als senior gedragsadviseur bij Dijksterhuis en Van Baaren (D&B). Hij zet zich bij D&B in voor maatschappelijke problemen op het gebied van financiën, sociale zekerheid en naleving. Hij helpt organisaties door het hele land om gedrag, doenvermogen en beleid beter te begrijpen.

Heb je vragen over de webinar?

Neem contact op met Kaj Bots: kaj@gedragsverandering.nl | 06 36 18 95 78

Voor deze webinar werken we samen met Dijksterhuis & Van Baaren.  

Op zoek naar meer inspiratie?

Sluit je aan bij meer dan 10.000 mensen die onze nieuwsbrief al ontvangen en blijf op de hoogte van de nieuwste blogs, webinars, ontwikkelingen in gedragsverandering en onze nieuwste opleidingen.