Vacature Opleidingsmedewerker (32 uur)

Ben jij een echte regelkoning(in), sta je graag in contact met mensen en is er geen detail dat jou ontgaat? Dan is de Behavior Change Academy op zoek naar jou!

Opleidingsmedewerker (32 uur per week)

Wij zijn op zoek naar een iemand die ons kan ondersteunen bij het draaiende houden van ons opleidingsinstituut: de Behavior Change Academy. Iemand die nauw samenwerkt met onze opleidingscoördinatoren om ervoor te zorgen dat opleidingsdagen tip-top georganiseerd zijn, die geïnteresseerden in onze opleidingen te woord staat en enthousiasmeert, en zijn of haar hand niet omdraait voor het organiseren van een event! 

Wat ga je doen?

Wij zijn een opleidingsinstituut op het gebied van gedragsverandering. We bieden opleidingen aan professionals en organisaties die geïnteresseerd zijn in het begrijpen en veranderen van alledaags gedrag van groepen mensen. Als opleidingsmedewerker zorg je ervoor dat de diensten van de Behavior Change Academy goed blijven lopen.

Dit doe je door contact te onderhouden met onze externe opleidingslocaties. Je checkt de beschikbaarheid van deze locaties, maakt reserveringen en zorgt voor briefings voorafgaand aan lesdagen. Je werkt nauw samen met onze opleidingscoördinatoren, dit zijn jouw directe collega’s. Je ondersteunt hen in administratieve en uitvoerende taken vanuit ons kantoor in Nijmegen. Je verwerkt alle inschrijvingen voor de opleidingen, bestelt boeken en materialen en verzendt postpakketten. Rondom de vele lesdagen zorg je ervoor dat al het opleidingsmateriaal aanwezig is, verwerk je evaluaties en zorg je ervoor dat alle deelnemers na een opleidingsdag toegang krijgen tot de slides en video-opnames. 

Je bent het eerste aanspreekpunt voor potentiële deelnemers van onze opleidingen. Je bent telefonisch, per mail en in de chat in contact met hen en beantwoordt allerlei vragen over ons opleidingsaanbod. Je bent altijd alert op kansen om de dienstverlening te verbeteren: of het nu gaat om een creatief idee voor een relatiegeschenk of een verbetering in één van onze processen of werkwijzen. Nieuwe ideeën of verbeteringen moedigen wij alleen maar aan. 

Tot slot ben je een kei in het organiseren van events. We wisselen hard werken graag af met plezier maken en dat betekent: regelmatig socials met het team of het bedrijf. Zo gaan we één keer per jaar een weekend weg met elkaar en hebben we jaarlijks een uitgebreide kerstdag. Daarnaast zijn er gedurende het jaar nog kleinere events zoals borrels of teamuitjes. Jij draait je hand niet om voor het opzetten van een mooi evenement, je neemt het voortouw in de organisatie.

Jouw talenten

We vragen van jou geen specifieke opleidingsachtergrond of een aantal jaren werkervaring. Belangrijker vinden we dat jij als persoon goed binnen de BCG past en dat de rol van opleidingsmedewerker jou op het lijf geschreven is. 

Binnen de BCG hebben we een aantal kernwaarden die we belangrijk vinden, het fundament vormen voor onze organisatiecultuur en voor iedere medewerker centraal staan. We zijn op zoek naar een opleidingsmedewerker die zich kan vinden in de kernwaarden waar wij voor staan:

  • Kwaliteit: je hebt goede communicatieve vaardigheden en een scherp oog voor detail, je bent gestructureerd, werkt efficiënt en je denkt mee over hoe je een steeds betere kwaliteit en service kan leveren aan collega’s en deelnemers; 
  • Vooruitgang: je bent leergierig en gelooft dat fouten maken en bespreekbaar maken de weg is naar groei.; 
  • Impact: je durft initiatief te tonen, neemt de vrijheid om nieuwe werkzaamheden op te pakken en brengt kansen om processen te optimaliseren proactief in;
  • Authenticiteit: je gaat graag aan de slag met je eigen talenten en wil jezelf beter leren kennen. Je gaat aan de slag met vragen als: ‘’ wie ben ik als professional ‘’ en ‘’wat wil ik leren ‘’. Wanneer jij in je kracht staat functioneer je het beste; 

Als je in gedachten steeds ‘ja’ hebt gezegd dan zijn we een match! 

Wat bieden wij jou? 

Voor jouw inzet krijg je natuurlijk ook wat terug. Je bent een volwaardig onderdeel van team Behavior Change Academy. Ons team bestaat uit 3 opleidingscoördinatoren en 3 mentoren en docenten. Er heerst een fijne teamsfeer, we werken nauw samen met elkaar en twee keer per jaar organiseren we een teamuitje.

De Behavior Change Group (BCG) is onze overkoepelende organisatie. Met ruim 60 collega’s specialiseren wij ons in menselijk gedrag. Wanneer het werk het toelaat is er ruimte voor een (vrijdag)middagborrel op ons zonovergoten dakterras aan het Faberplein. Een keer per jaar is er een volledig verzorgd weekend weg en jaarlijks is er een uitgebreide kerstdag met de hele organisatie. 

Verder maken we graag een aantal vaste afspraken met je, wel zo overzichtelijk.

Je ontvangt een bruto maandsalaris tussen de €2100 en €2400 (o.b.v. fulltime/36 uren). We stemmen met jou af wat een passend salaris is, rekening houdend met jouw ervaring en achtergrond;

  • Als opleidingsmedewerker krijg je een contract van 32 uur per week;
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding in de vorm van een NS Business Card of een kilometervergoeding voor de auto. Als organisatie die veel bezig is met duurzaamheid willen we treinreizen stimuleren;
  • Een fijne werkplek in een gloednieuw kantoorpand midden in het centrum van Nijmegen;
  • Wij ondersteunen jou met je ontwikkeldoelen met een uitgebreid opleidingsprogramma: zo krijgt iedere collega bij ons coaching en trainingen om zichzelf professioneel én persoonlijk te ontwikkelen.

Ben je enthousiast? We ontvangen jouw sollicitatie (cv en motivatiebrief) graag op het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl. We nemen binnen 3 werkdagen contact met je op. 

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Lenneke, via het e-mailadres: solliciteren@gedragsverandering.nl of op het telefoonnummer: 0643204583

Sollicitatieformulier: Vacature Opleidingsmedewerker (32 uur)

  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.
  • Max. bestandsgrootte: 32 MB.